De allerlaatste accommodaties!

In augustus hebben we nog enkele accommodaties beschikbaar.

Neem contact op met onze receptie!
Hulp nodig?
Kan ik je helpen?
Bel ons
+32 (0)84 36 00 50
ma. t/m zo. 9.00-17.00 uur
Bel mij terug
Bel mij terug

Vul je gegevens in

de 4,5 ster ANWB camping van de Ardennen!  

Welkom bij Camping Parc La Clusure, met 4,5 ANWB ster de beste camping van de Ardennen

Een heerlijke plek voor een topvakantie!

Glooiende heuvels, unieke wouden en pittoreske dorpjes - een paradijs voor wandelaars, fietsers en levensgenieters, in het hartje van de Ardennen. Welkom op camping Parc la Clusure; het vakantiepark waar gastvriendelijkheid de toon bepaalt.

Hoge waardering

Schoon en modern sanitair, een sfeervol restaurant plus grand-café met een gezellig buitenterras, (sportieve) faciliteiten en een origineel recreatie- en buitensportprogramma. Niet voor niets is camping Parc La Clusure bekroond met 4,5 ANWB-ster (rapportcijfer 9 voor de sanitairgebouwen en een 9,8 voor de algemene indruk). Dus het belooft ook in 2019 weer een topvakantie te worden op Camping Parc La Clusure.

Relaxt genieten... 

De Nederlandse eigenaren Jan en Nympha Jehee hebben Parc La Clusure in 26 jaar uitgebouwd tot een unieke familiecamping die garant staat voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Met een glas wijn op je eigen terras, genieten van je kinderen aan de rand van het zwembad, of dineren in stijl... Het kan allemaal bij Parc La Clusure.

Lees verder
 • Prachtige plek!
  Fam. Van Bergen, 25-11-2017 / Zoover
  Heerlijke camping met topfaciliteiten. Restaurant erg goed, leuk personeel. Kinderen zijn er geen obstakel en worden ook in de watten gelegd. Animatie is te gek.
 • Mooie grote plaatsen
  Susanne, 28-08-2017 / ANWB
  Heel leuk voor pubers door het kampvuur elke avond waar alle jeugd zich verzamelt. Leuke avonden op het terras met genoeg animatie voor iedereen.
 • Geweldig, vriendelijk, schoon, niets is te veel!
  Bram, 01-09-2017 / Zoover
  Geweldige camping met ruime plaatsen. De accommodaties zijn mooi, schoon en van alle gemakken voorzien. Ze staan op ruime mooie plekken op allerlei plaatsen op Parc la Clusure. Het personeel is zeer hulpvaardig en niets is te veel.